Missie en visie.

– Kinderen in hun kracht – Hoger doel 4kids2tell stelt zich tot doel: “Het maximaliseren van de kwaliteit van leven van het kind met een chronische ziekte en het gezin”. Kernwaarden 4kids2tell staat voor de kernwaarden KIDS: Kind en gezin centraal: aan de kinderen om te vertellen. Integriteit: eerlijk en… lees verder.

Wat doen we?

4kids2tell is ervan overtuigd dat de inzet van specialistische verpleegkundige zorg in combinatie met medisch pedagogische begeleiding/coaching binnen gezinnen werkt om het kind achter de chronische ziekte te bereiken. 4kids2tell speelt in op deze behoefte door in de thuissituatie deze specifieke zorgverlening te bieden, in samenwerking en afstemming met het… lees verder.

Wie zijn wij?

4kids2tell is een landelijk opererende zorginstelling, die regionaal georganiseerd is en werkt met een (landelijk) netwerk van ZZP’ers. 4kids2tell is bedacht in 2015 door Mariëlle Schoenmakers en in haar huidige vorm formeel opgericht in 2018 door Mariëlle Schoenmakers en Claudia van Dalen gezamenlijk. Mariëlle Schoenmakers Ik ben Mariëlle Schoenmakers (49… lees verder.